به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۳۲۰.۴۵ دلار رسید.
بهای معاملات این بازار روز جمعه تا مرز ۱۳۲۵.۹۶ دلار صعود کرده بود که بالاترین رکورد از ۲۶ آوریل بود.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن تغییر چندانی نداشت و به ۱۳۲۰.۵۰ دلار رسید.
یک معاملهگر مقیم هنگ کنگ گفت: ضعف دلار به افزایش قیمت طلا در بازار آسیا کمک کرده است. آمار تورم این فرصت را فراهم کرده تا مردم دلارهای خود را بفروشند و طلا از این مسئله منتفع شده است.
شاخص دلار در برابر سبدی از ارزهای رقیب ۰.۱ درصد افت کرد و به ۹۲.۴۰۸ واحد رسید و از بالاترین رکورد سال ۲۰۱۸ که هفته گذشته ثبت کرده بود، عقبنشینی کرد.
ضعف ارزش دلار به دلیل تعدیل انتظارات نسبت به افزایش بیشتر نرخهای بهره آمریکا در سال جاری بود. جیمز بولارد، رییس بانک فدرال رزرو سنت لوییس روز جمعه با افزایش بیشتر نرخهای بهره مخالفت کرد و گفت نرخهای بهره به سطح خنثی رسیده و دیگر به رشد اقتصاد تحرک نمیبخشد.
طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا فوقالعاده حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر از ارزش دلار پشتیبانی میکند و به جذابیت سرمایهگذاری در طلا لطمه میزند.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا برای تحویل فوری به نظر میرسد در محدوده ۱۳۱۷ تا ۱۳۲۶ دلار ثابت خواهد ماند.
ذخایر طلای "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگترین صندوق سرمایهگذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز جمعه ۰.۶۲ درصد کاهش یافت و به ۸۵۷.۶۴ تن رسید.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۱۶.۷۱ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۰.۳ درصد رشد کرد و ۹۲۴.۵۰ دلار معامله شد و هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۱ درصد کاهش، در ۹۹۴.۷۰ دلار ایستاد.
نظر شما